| Laatste nieuws

NIEUWSBERICHT 2017-11 Pakjesmarkt

Beste IJsvogels, ouders/verzorgers,

Pakjesmarkt!
Graag verwelkomen we onze leden op de jaarlijkse tweedehands schaatspakjesmarkt op:
•    woensdag 22 november  2017 (tussen 13.30-15.00 uur) en
•    zaterdag 25 november 2017  (tussen 10.45-13.15 uur).

Koopjes
Sla je slag tijdens deze markt en scoor een schaatspakje, broek, maillot of schaatsen voor het nieuwe seizoen. Je vindt ons in de kleedkamers van het SilverDome.

Verkoop
Tussen 7 en 21 november a.s. kan te koop aangeboden kleding tijdens lestijden ingeleverd worden bij enkele leden van de activiteitencommissie (Chantal, Julia, of Tessa zullen regelmatig aanwezig zijn). 
Voeg de naam van de zoon of dochter, je 06-nummer, je vraagprijs en 2 euro inschrijfgeld*  toe! 
Jullie doen toch ook mee!? 

Deze bijdrage is voor de moeite die wij doen om de kleding op twee momenten verkocht te krijgen. De bijdrage komt ten gunste van de activiteitenkas voor IJsvogel-leden. Wij behartigen jullie belangen. Bij de daadwerkelijke markt hoef je dus als verkoper niet aanwezig te zijn. Iedereen krijgt de niet verkochte pakjes na afloop retour. De twee euro blijft in kas.

Graag willen wij jullie nog herinneren om de boekjes met loten van de Grote Clubactie uiterlijk woensdag 15 november bij ons (bestuursleden of Julia/Magdalena) in te leveren. Daarnaast een herinnering voor onze bijzondere ledenvergadering (BLV) komende woensdag (8 november 20.00u SilverDome) waar wij de kandidaat bestuursleden aan jullie zullen voorstellen en de verkiezing zal plaatsvinden.


Sportieve groet,
Activiteitencommissie en Bestuur.