| Laatste nieuws

NIEUWSBERICHT 2017-11 Sinterklaasviering

Beste IJsvogels, ouders/verzorgers,

Ook dit jaar is het ons weer gelukt een gaatje te reserveren in de drukke agenda van de Sint, die al bijna in Nederland aankomt.

Graag nodigen we alle leden (jong en oud) uit voor de IJsvogel Sinterklaasviering tijdens de les op zaterdag 2 december a.s. tussen 10.45 – 12.00 uur.

De helft van de les zal benut worden als reguliere les in combinatie met het voorbereiden van dansjes en kunstjes voor de Sint. De tweede helft van de les staat in het teken van de komst van Sint en zijn Pieten. Uiteraard is er ook gelegenheid om met de Sint op de foto te gaan.
Aanmelden voor de Sintviering is niet nodig.
Als de jongste ijsvogels het leuk vinden om bij de Sint geroepen te worden, vragen we u onderstaand formulier in te leveren. We hopen dat de Sint dan tijd heeft om enkele kinderen bij zich te roepen. 
Ook  is het leuk als bijgevoegde kleurplaat ingeleverd wordt. Zet dan even de naam, leeftijd en lesuur erbij.  De drie mooiste en origineelste kleurplaten vallen in de prijzen!  De kleurplaten en briefjes kunnen in de week voorafgaand aan het feest bij de trainsters ingeleverd worden.Voornaam en achternaam:
Leeftijd:
Welke bijzondere gebeurtenis heb je dit jaar meegemaakt? 


Naam:
Leeftijd:
Lesuur:


Sportieve groet,
De activiteitencommissie.