| Laatste nieuws

NIEUWSBERICHT 2018-05 Pre-seizoen 2018

Beste IJsvogels, ouders/verzorgers,
 

PRE SEIZOEN

Helaas faciliteert de SilverDome Zoetermeer gedurende het preseizoen niet in ijs, vanwege te weinig aanmeldingen door andere verenigingen. Dat houdt in dat we vanaf begin oktober weer op het ijs terecht kunnen in de Silverdome. Dit houdt helaas ook in dat we vanuit de verenining géén schaatskamp kunnen verzorgen. Als bestuur zijn wij de afgelopen maanden erg druk geweest om ervoor te zorgen dat onze leden zo veel mogelijk kunnen schaatsen. Wij zijn ook met de gemeente Zoetermeer in gesprek en kijken wij naar de mogelijkheden voor extra droogtrainingen in de Silverdome. Wij vinden het daarom ook erg jammer dat het pré-seizoen niet in de Silverdome kan plaatsvinden.

Voor komend preseizoen, dat loopt op zaterdagen 25 augustus, 1, 8 en 15 september 2018 en op zondagen 26 augustus 2, 9 en 16 september 2018, kunnen wij net als voor de zomervakantie ijs afnemen in De Uithof Den Haag. Ondanks dat wij ons uiterste best hebben gedaan om zoveel mogelijk opties voor onze leden beschikbaar te krijgen, is het aanbod helaas beperkt.

In tegenstelling tot het winterseizoen, waarbij een doorlopende inschrijving geldt, wijkt dit af voor het preseizoen. U dient zich hiervoor middels onderstaande link uiterlijk zondag 3 juni 2018 a.s. digitaal te hebben aangemeld. In onderstaand schema vindt u de keuzes, inclusief tijden en invulling terug. De SHOWGROEP deelnemers dienen ook lesmoment 2 | Zaterdagaan te vinken. Graag aandacht voor de aanvullende voorwaarden op het digitaal aanmeldformulier.

Aanmelden PRE SEIZOEN

Les ID Niveau Les Lestijd Prijs Opmerkingen
1 | Zaterdag JEUGD Droogtraining
IJstraining

14.30u – 15.30u
15.30u – 16.30u
 
€ 15,00  
2 | Zaterdag WEDSTRIJD ABC (voorheen Wedstrijd, Bokaal en Selectie) IJstraining
Droogtraining
15.30u – 17.00u
17.00u – 18.00u
€ 26,00  
3 | Zaterdag SHOWGROEP
IJstraining
Droogtraining
 
17.00u – 17.30u
17.30u – 18.00u
€ 10,00 Aanvullend op verplicht lesmoment 2 | Zaterdag
4 | Zondag WEDSTRIJD ABC
(voorheen Wedstrijd, Bokaal en Selectie)
IJstraining
Droogtraining
10.15u – 11.45u
11.45u – 12.45u
€ 26,00  


We zien uw reactie graag middels het digitaal formulier tegemoet.

Vereningsjasje
Wellicht heeft u de mooie verenigingsjasjes al gezien bij de showgroep. Wilt u ook een jasje? Vanaf nu kunt u het bestellen. Klik daarvoor op deze link: ‘bestel verenigingsjasje’. De eindatum voor de eerste bestelbatch is 1 juli a.s. In verband met de vakantieperiode wordt het jasje maximaal 2 maanden na sluitingsdatum van de bestelbatch geleverd. Let bij het wassen even op het wasvoorschrift.Bestuurswijzing en oproep
Na jarenlang in het bestuur van de IJsvogels te hebben gezeten en alle liefde in de vereniging te hebben gestoken heeft onze voorzitter Tessa Kranendonk aangegeven dat het tijd is voor haar om het stokje door te geven. Wij gaan haar missen maar zijn haar ook erg dankbaar voor al haar goede werk de afgelopen jaren.
Bij deze zijn wij dus op zoek naar een nieuwe voorzitter. Als u interesse heeft in deze functie dan gaan wij graag met u in gesprek. Tevens zoeken wij nog naar administratieve ondersteuning voor het bestuur of iemand die een deel van de secretaristaken zou kunnen vervullen. We willen namelijk kijken naar de mogelijkheden om de taken anders in te richten. Ook hiervoor graag reactie.
Afgelopen seizoen hebben wij al een aantal keer ook op andere manieren hulp aangeboden gekregen. Wij zijn daar erg blij mee en komen hier nog op terug. Binnen iedere sportvereniging is de inzet van vrijwilligers van onschatbare waarde. Onze dank gaat dan ook uit naar alle vrijwilligers die zich inzetten om onze vereniging gezond en plezierig te houden!
Wilt u ons ook ondersteunen of in gesprek gaan over een eventuele deelname aan het bestuur, dan horen wij het graag. Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bestuurswijziging(en) zullen dan plaatsvinden tijdens de algemene ledenvergadering die in het najaar zal worden gepland.

Sportieve groet,
Het bestuur.

PS Vergeet niet regelmatig onze website en Facebook pagina te bezoeken.