Meteen naar de inhoud

JEUGDKLAS

Bij onze vereniging kun je al op het ijs terecht vanaf je 4e jaar. Vind je het schaatsen leuk en wil je lid bij ons worden dan kom je vanaf die leeftijd in de JEUGDKLAS. Deze les is bedoeld voor kinderen t/m ongeveer 16 jaar. Spelenderwijs leer je van de trainers de beginselen van het kunstrijden. Daarna zullen we kijken in welke groep je kunt starten op basis van het niveau van jou schaatspassen. Voor de jeugd zijn er momenteel 3 momenten in de week waarop geschaatst kan worden, op woensdagmiddag, zaterdagochtend en zondagochtend. Kijk op onze pagina met trainingstijden voor de exacte tijden.

Naast de training hebben wij voor de jeugd ook een verplichte droogtraining. Dit is een training die naast het ijs plaatsvindt, hierdoor leer je net weer even hoe de sprong ingezet moet worden of hoe je beter kunt draaien. En je gaat werken aan je lenigheid en confituren balans. Neem dus fijne gymschoenen mee!

Elk jaar houden wij een Eindshow waarbij ieder lesmoment een eigen opvoering doet op het ijs. Hier wordt altijd heel erg naar uitgekeken. Niet alleen door de schaats(t)ers, ook zeker door familie en vrienden. Iedereen ongeacht het niveau mag deelnemen. We kunnen vertellen dat we deze voor dit seizoen gepland hebben op vrijdag 15 maart 2024, u kunt naar binnen vanaf 17.30 uur. De Eindshow wordt gereden van 18.00 tot 20.30 uur, hier zit een pauze in van 30 minuten. Kaarten kunnen online of in de app van de leden reeds worden gekocht.

Kun je niet wachten om te beginnen, maar weet je nog niet zeker of het iets voor jou is, bespreek dan eerst 3 proeflessen.