Meteen naar de inhoud

WIE ZIJN WIJ?

De Zoetermeerse Kunstrij Vereniging (ZKV) De IJsvogels is een van oorsprong echte Zoetermeerse sportvereniging voor kunstrijden, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en aangesloten bij de schaatsbond KNSB.

Historie
ZKV De IJsvogels is opgericht in 1989 door mevrouw Iddekinge, de heren De Groot, Massaar en Van der Geld. De vereniging heeft een rijke historie en bestaansrecht van meer dan 30 jaar en daar zijn we trots op!

Ooit zijn we gestart in het Prins-Willem Alexander Sportcentrum (PWA) welke zich in het Stadshart van Zoetermeer bevond. Later in 2002 zijn we meeverhuisd naar het SilverDome Zoetermeer, thuishonk van ZKV De IJsvogels.

Wat bieden wij?
Onder leiding van een professioneel en gecertificeerd trainersteam, biedt ZKV De IJsvogels een breed aanbod aan ijstrainingen, droogtrainingen en overige (ijs)activiteiten voor jong en oud, van beginner tot gevorderd.

Naast het regulier trainingsaanbod zorgen wij ook voor een leuk en divers aanbod aan (ijs)activiteiten, waaronder het Sinterklaas- en Halloweenfeest, vriendjes- en vriendinnetjesdag, pakjesmarkt, diplomaschaatsen, onze IJsvogel bokaal wedstrijd en de spectaculaire Eindshow waarin alle leden kunnen deelnemen om gezamenlijk het seizoen op een mooie en plezierige wijze af te kunnen sluiten. 

Waarin onderscheiden wij ons?
ZKV De IJsvogels is een team van leden, trainers en enthousiaste, gemotiveerde vrijwilligers. Iedereen is welkom om ons team te versterken.
Als vereniging onderscheiden wij ons in het brede en gevarieerde aanbod. Wij bieden trainingen voor zowel solo- als showrijden (Artistic Skate). Het laatste in diverse categorieën waarbij er ook in kwartet of groepsverband getraind kan worden.

Wij hebben een gezond verenigingsklimaat, waarin sportiviteit & respect, sociaal welbevinden en plezier een centrale plaats hebben. Iedereen krijgt bij ons de gelegenheid zich op zijn/haar tempo, (ambitie)niveau en met plezier te ontwikkelen.
Wij zijn trots en dragen onze vereniging een warm hart toe!