Meteen naar de inhoud

SELECTIEKLAS

Je komt in de SELECTIEKLAS wanneer de trainers jou willen voorbereiden op het rijden van wedstrijden. Dit moet je natuurlijk ook zelf willen, dus het is geen verplichting. Meestal is het best spannend om voor de eerste keer een kür te krijgen en een eerste wedstrijd te rijden, dus dat mag in jouw eigen tempo.

De pre selectie/selectie D is een groep die 2 of meer keer per week traint, waarbij er voorbereid wordt op wedstrijden. Met als doel de eerste recreatieve wedstrijd te gaan rijden. Dit is een groep die valt onder het selectie beleid van de club om de aansluiting naar de wedstrijden te vergemakkelijken.

Zit je in de pre selectie/selectie D groep dan train je minimaal 2 keer per week. De momenten voor deze groep zijn momenteel op de woensdagmiddag, vrijdagmiddag en zondagochtend. Kijk bij onze trainingstijden  voor het juiste tijdstip.
Ook hier is het verplicht om deel te nemen aan de georganiseerde droogtrainingen voorafgaand of na afloop van de on-ice training.
Wanneer je klaar bent voor je eerste wedstrijd kom je bijvoorbeeld uit in de categorie Starters, Pupillen of Aspiranten. Dit zijn leeftijd en niveau afhankelijke categorieën waarbij de inhoud van een programma bepaald wordt met de trainers.